A gazdasági vagy üzleti fordítás meglehetősen tágan értelmezhető, és átfedésben lehet a jogi fordítással, hiszen a cégjogi dokumentumokhoz kapcsolódó pénzügyi beszámolók is ebbe a szolgálatás – kategóriába tartoznak.

Szolgáltatásainkkal hatékonyan támogatjuk a cégek nemzetközi együttműködéseik során végzett üzleti kommunikációját a legbonyolultabb témáktól a legegyszerűbbekig. Gyakran fordítunk belső képzési és tréning anyagokat, és a legkülönbözőbb témákban ültettünk már át vállalati policy-t valamennyi munkavállaló által beszélt nyelvre. Ügyfeleinket folyamatosan segítjük a gazdasági levelezés, e-mailek, árajánlatok gyors és pontos lefordításában. Minden esetben, de a gazdasági fordításnál kritikusan fontos a gyorsaság, és a határidők betartása. A megkeresésekre gyorsan reagálunk, és komolyan vesszük a határidőket, így segítjük Önt nemzetközi kapcsolatainak építésében!

 


 

“Az Idea Fortis Fordító és Tolmácsiroda több projektünkhöz is kapcsolódóan fordított különböző anyagokat, kérdőíveket. Megbízhatóan, határidőre dolgoznak.

Dr. Dobrev Klára, vezérigazgató, Altus Zrt.  

Árajánlatot kérek

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A fenti ajánlat-kérő az ön címére is továbbításra kerül.